Vad vi gör

Syftet är att i linje med Handelsföreningens målsättning arbeta för att skapa ett bra klimat för både handel och näringsliv i Halmstad. Arbetet i Halmstads Handelsförening sker huvudsakligen i 3 referensgrupper.

Stadsbyggnad & kommunikation
Följer upp kommunens arbete med översiktsplaner, byggnadsplaner och annan verksamhet som berör näringslivet inom Halmstad stad. Håller kontakt med politiker och tjänstemän inom gruppens verksamhetsområde. Läs mer om gruppens arbete »

Kultur & Miljö
Skapa ett bra klimat för både handel och näringsliv i Halmstad, genom ett bättre engagemang inom kultur och miljöområdet. Detta skall ske bl.a. genom att vi mer aktivt arbetar för att påverka, bevaka, synas och ställa krav samt med ett ökat samarbete. Läs mer om gruppens arbete »

Socialt ansvarstagande & utbildning
Samhällsnyttig verksamhet inom Halmstads kommun. Bidrar med stöd i form av både pengar och kompetens. Läs mer om gruppens arbete »

Bli Medlem


Alla är hjärtligt välkomna som medlem i Halmstad Handelsförening. Ju fler medlemmar vi är, ju större möjlighet har vi att påverka.

Bli medlem »

Ekonomipriset


Halmstads Handelsförening delar ut Ekonomipriset på Galan för Halmstads näringsliv då företagsamheten i kommunen hyllas.

Ekonomipriset »